Jeugdsoos

2011 - 10.17

Welkom op de website van OJC Why Don’t Cha.

Stichting Jeugdsoos Why Don’t Cha is gevestigd in het Pand van Janna in hartje Diepenheim. ‘De Soos’ organiseert regelmatig bandjesavonden, club-avonden, thema feesten en andere activiteiten voor de Diepenheimse jeugd. Daarnaast is het ook verantwoordelijk voor de organisatie van Hemelvaartsfestival Jannarok en de jaarlijkse LOL-dagen voor kinderen van groep 5 tot en met groep 8. Kijk voor aankomende evenementen bij ‘Activiteiten’.

De soos is bijna elke dag geopend van 12:00 tot 0:00 ’s avonds en op vrijdag tot 2:00. Kom gerust een keer kijken! We beschikken over een groot tv scherm met beamer, Playstation 3, Wii, dartborden, bordspelletjes en natuurlijk een gezellig bar.

Verder is de bovenverdieping beschikbaar voor vergaderingen. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina ‘Bovenverdieping’.

Jeugdsoos Why Don't Cha

One Response to “Jeugdsoos”

 1. AB -InBev, Peter Post schreef:

  Geachte relatie,

  We hebben geprobeerd om u telefonisch te bereiken naar aanleiding van de gestorneerde factuur van 30162356 – ST WHY DON T CHA. Dit is echter tot op heden niet gelukt.

  Graag zou ik u willen verzoeken om inhoudelijk te reageren en aan te geven of wij de gestorneerde factuur opnieuw voor de automatische incasso mogen inzetten of dat u deze handmatig gaat overmaken.

  Alvast bedankt voor uw medewerking.

  Mocht u nog algemene vragen hebben of kopie facturen op willen vragen wil ik u door verwijzen naar het customer service center via 076 525 3800.

  Bij deze hopen we u voldoende geïnformeerd te hebben.

  Met vriendelijke groet,

  Peter Post
  Debiteurenbeheer – AB-Inbev Nederland

Your Reply